Webinar: Engagemang & Pulsade mätningar på arbetsplatsen

Föreläsningen innehåller bland annat:

 • Vad är egentligen “pulsade mätningar”?

  Hur ofta lyssnar ni på era medarbetare? Är det en gång per år, med långa ledtider och lågt engagemang? Då är ni inte ensamma. Få reda på hur du gör på snabbare och effektivare sätt. 

   

 • Glöm långa enkäter - det här säger forskningen

  Vad är den optimala längden på en enkät? Dessutom: Den bakomliggande psykologin kring varför vi svarar som vi gör. En aha-upplevelse!

   

 • Frågorna som skapar engagemang

  Med avstamp i 100 års forskning - men omgjort för den moderna människan - får du se hur frågor kan formuleras för att ge effekt bara av att ställas.

   

 • De farligaste misstagen - när du ska tolka medarbetarnas svar

  Det här vill du inte missa. Svart på vitt förklarar Ted Axelsson det vanligaste misstaget som både stora och små företag fortfarande gör när de försöker förenkla sina enkäter. Gör ni det också?

 • Reaktionen på den ökande stressen: Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter!

  Hur ska ni möta de nya kraven på arbetsgivarna? De nya föreskrifterna pekar ut att ni måste arbeta mer systematiskt med arbetsmiljöarbetet och detta webinar visar hur ni gör det på smartast

 • Bonusmaterial: Så ökade Martin & Servera välmåendet - på första försöket

  En smart enkät-metod på ynka 8 sekunder lyckades ge Martin & Servera ökat välmående. Få tillgång till ett material som visar hur de gjorde rätt på första försöket, helt kostnadsfritt! Mycket uppskattat!

Vilka är GreatRate?

VAD?

GreatRate är ett innovativt företag från Sverige som brinner för välmående och engagemang på arbetsplatsen. Vi jobbar med att samla in och analysera medarbetarnas åsikter på digitala och moderna sätt - det kallas “pulsade mätningar”. Vi startade 2012, har dotterbolag i USA och partners på tre kontinenter.

 

Du har förmodligen sett våra “smileyterminaler” - men inte plastknapparna utan de moderna touchscreen-mätarna. De kan därför innehålla mer djup och anpassningsbart innehåll. Dessutom används vi som snabba enkäter på mobiler och på webben - så att alla kan dela med sig av sina åsikter. Vi är en del av HR-navet - en samling experter inom HR- och personalområdet.

 

VARFÖR?

Oroväckande rapporter om allt sämre arbetsförhållanden och stressrelaterade sjukdomar har lett till att medarbetarnas välmående och engagemang har hamnat högst upp på dagordningen. 37% produktionsbortfall. Miljontals kronor som förloras när personalomsättningen är hög. Missnöjda kunder på grund av oengagerade medarbetare. Som en reaktion på det kom Arbetsmiljöverket nyligen med nya föreskrifter om hur det systematiska arbetsmiljöarbetet ska bedrivas.

 

Dessutom har forskningen om vad som egentligen motiverar och engagerar medarbetare blivit en het fråga som allt fler jobbar med. Det som har saknats är medarbetarnas egna åsikter som är fundamentala för att kunna jobba med dessa frågor över huvud taget. De traditionella, årliga enkäterna bidrar varken med rätt information eller den delaktighet som krävs för att skapa förändring. GreatRate används när organisationer byter till ett modernt mindset och vill ha moderna, forskningsbaserade metoder som förenklar och förbättrar deras arbetssätt.  VILKA JOBBAR VI MED?

Vi jobbar med små och stora organisationer inom allt ifrån företag till kommuner som vill öka välmående och engagemang. Vi hjälper till exempel Martin & Servera att identifiera vad som som ökar välmåendet, och stöttar företag som Element & MAN med vad som ökar engagemang och självledarskap. Icehotel, Coor, Ica och många andra organisationer tar hjälp av oss.

Kontakt

010 - 151 09 09

info@greatrate.se
 

Kontaktformulär

Boka personlig webbdemo

 

GreatRate Sweden AB

Malmgatan 25 

60223 Norrköping
 

www.greatrate.se

Privacy Policy

 


© Copyright 2019 by GreatRate Sweden AB. All Rights Reserved.

Kontakt

010 - 151 09 09
info@greatrate.se
Kontaktformulär
Boka personlig webbdemo

 

GreatRate Sweden AB
Malmgatan 25 
60223 Norrköping

www.greatrate.se

 

© Copyright 2019 by GreatRate Sweden AB. All Rights Reseved.